Dyk in i Miljöns Mysterier!

Kan vi styra vädret? Varför blommar det i havet? Hur lång sladd behöver elbilen? Vart åker allt i toaletten när vi spolar? Kommer maten att räcka till alla på jorden? Vad är det som blommar i haven?

Den fjärde ”Mysterie-boken” handlar om miljö och klimat i många olika former. På samma lekfulla sätt som Energins Mysterier, Kroppens Mysterier och Naturens Mysterier ges förklaringar och svar på nyfikna frågor. Den här boken finns också som rolig e-bok med filmer, bildspel och ljud. Ladda ner eller bläddra i provkapitlet.

Det här är en webbplats för boken Miljöns Mysterier. Här kan du hitta saker som inte fick plats i den tryckta boken. Lite extra material helt enkelt. Och lite om varför boken till.

Här kan du även att  hitta kontaktuppgifter till mig om du vill fråga något. Jag kommer gärna och föreläser på skolor och bibliotek!

Vill du titta närmre på boken hittar du den både i bokhandeln , via nätet eller på biblioteket. Du kan också stödja en fortsatt utgivning av mysterieböcker genom att köpa böckerna från Borgströms Förlag!

Provläs ett par kapitel ur boken! (öppnas i nytt fönster)