Naturens Mysterier

Boken Naturens Mysterier utgår från vår hemlighetsfullaNaturens Mysterier  natur. Det finns massor av saker som verkar väldigt mystiska när man börjar  fundera på dem. Ta till exempel köttätande växter – hur gör de när de äter?  Eller tänk bara på lysmasken, var kommer ljuset från? En annan konstig sak är  att myror alltid hittar hem, hur gör de egentligen?

I boken får nio stycken kapitelfrågor om naturen massor med
svar. För så är det. Så fort du böjar ta reda på hur något fungerar, blir det  lätt att bli intresserad av något som ligger nära. En sak leder till något helt  annat.

Varje kapitel har också både en nördruta för dig som vill  veta mer, och en ”visste du att” ruta med korta roliga fakta.

I slutet av boken finns också en Frågelåda med nio kuliga  frågor med ännu fler kuliga svar! Testa kompisen, eller varför inte dina syskon  och föräldrar!

Boken har också en egen webbplats.

 

Där  du kan läsa mer om innehållet, titta på mängder med snygga bilder  som inte fick plats i boken. Eller varför inte kolla in alla länkar!  Där kan du läsa mer om de ämnen som tas upp i boken. Varje kapitel förklaras på en egen sida så att du enkelt ser vilka frågor  som tas upp – och en del om svaren.

Webbplatsen har även en egen sida för lärare som vill  använda boken i undervisningen.

Köp  boken!