Hej,

Vilket är ditt bästa tips för att spara energi?

Albin

Share →

One Response to Bästa tips

  1. habo skriver:

    Hej Albin!

    Det finns väldigt många olika sätt att spara energi på. Ett kan vara att du cyklar till skolan istället för att bli skjutsad i bil. Ett annat att vi alla släcker lampor som inte används. Ett tredje är att inte slänga aluminiumburkar eller glas, de kan återanvändas och det sparar massor av energi.

    Håkan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Visste du att...
… om du hittar på ett nytt smart sätt att lagra energi kommer du att bli miljonär? Ur Energins Mysterier
Facebook

Facebook